Segla Med Oss

Låter det spännande att segla över Atlanten, cruisa i Västindien eller segla på någon annan magisk plats? Du kanske inte har någon båt? Då är du välkommen att följa med på en förtrollande resa med våran båt Anna. Vi  kommer att ta in extra besättning under hela färden. Du förväntas vara en fullvärdig medlem i besättningen. Vi delar inte bara på vänskap och glädje utan också på ansvar. Under hösten/vintern kommer vi att planera hur våran tidsplan ser ut, så att du har tid att boka in just DIN drömresa. Detta kommer såklart att kosta lite små slantar, ca 2oo kr natten, beroende på hur länge och så. För denna billiga penning ingår även saker såsom mat ombord, hamnavgifter och diesel, så det är i princip självkostnadspris på äventyret. Skicka gärna in ditt önskemål så att vi kan göra upp ett schema. Låter det bra?

För att komma i kontakt med oss gällande att komma ombord så är det bara att slänga iväg ett mail som berättar lite snabbt om vem du är och var du skulle vilja segla med till batenanna[at]gmail.com. Vi ser fram emot att höra av dig!

10 kommentarer till Segla Med Oss

 1. Caroline Stark skriver:

  Hej,

  Jag vet inte om Eiliv kommer ihåg mig, Caroline Stark, tillsammans med Linus Jansson. En liten fråga, när beräknarni att vara framme i Karibien? Har ni tänkt att lägga ankar i Dominikanska? Jag befinner mig där i dec- jan, vore otroligt roligt att se hur ni har det:)

  • Eiliv skriver:

   Hej Caroline!

   Visst kommer jag ihåg vem du är. Långsemester i Dominikanska? Det låter ju hur bra som helst. I Karibien kommer vi först till Barbados i mitten av december därifrån jobbar vi oss norrut i maklig takt. Tyvärr ligger dominikanska i de nordligaste regionerna så förmodligen har vi inte hunnit dit i januari. Du får hålla koll på oss på vår hemsidan om vi är i närheten där du är då så kan vi nog styra upp något skoj! =)

   • Caroline skriver:

    Hej!

    Jag fortsätter att hålla koll på er och kanske förflyttar jag mig i Karibien också 🙂

 2. Fredrik S skriver:

  Hej,

  Vad spännande resa ni gett er in på. Ni verkar ju vara ett skönt gäng. 🙂 Har ni någon plats kvar i december, januari eller februari? Var befinner ni er då tror ni? Uppdaterar er gärna om vem jag är vid intresse.

  Ha det kul på ert äventyr!

 3. Emma skriver:

  Hej!
  Jag är ute och reser just nu och är väldigt intresserad att spendera en del tid till havs. Finns det möjlighet att segla med er runt april-maj 2012? Hur ser det ut med besättning denna period?
  Emma.

 4. Christine skriver:

  Hej! Hur ser det ut på extra besättning fronten, fullt hela färden? Intresserad!

  • Gustaf skriver:

   Hej du!

   Jomen visst finns det plats, absolut. Men det är så mycket på båten just nu så vi fokuserar på det. Men ifall du är intresserad så kan du föra av dig efter den 10:e nångång så kanske du kan få något roligare svar 🙂

   Hare bra

 5. Niklas skriver:

  Kanske det går att boka en prel plats till Paula… ifall hon inte sköter sig…

 6. Linda Strand skriver:

  Hej på er!
  Jag vet att det är för tidigt men jag ”paxar” sträckan eller del av sträckan när ni åker kanalerna genom europa =) Men vi kan ju höras närmare, om typ två år 😉