Drak- och djurfrossa på Komodo

Här bjuder vi på en liten hopklippt videosnutt från vårat besök på Rinca i Komodo National Park med Komodovaranen som huvudperson och bufflar apor och hjortar i birollerna. Hoppas att ni tycker att detta är lika häftigt som oss. Det är kittlande att inse att komodovaranerna ger sig på och äter djur stora som bufflarna som ni får se i filmen… Se och förundras!

Det här inlägget postades i Nya Zeeland - Indonesien och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Drak- och djurfrossa på Komodo

 1. lottabondfeldt skriver:

  Fantastiskt. Vilket liv ni lever . Hur i hela fridens dagar ska ni fixa ett ”Svensson liv”kanske en dag 😀 kramar

 2. Marlene Leijon skriver:

  Hej fina ni!! Tack för en fantastisk film.lucas och jag har tittat och tycker det är spännande och lite läskigt med de stora varanerna. Underbart att ni upplever allt detta. Kramar i massor från oss.

 3. Rikard skriver:

  Häftig upplevelse ni måste haft på komodo. Lite avundsjuk. Hoppas resan fortsätter utan problem. Lycka till!

 4. Mary Hägg skriver:

  Undrar så….. hur ni har det där ute till havs? Försökte ringa via satelliten.
  Idag har vi kunnat njuta av sol 0ch riktig sommarvärme. Under lunchen gick jag utefter kajen för att se båtarna, vattnet. Tomt att inte kunna nå er. Försöker ringa igen. Varmaste kramar, må lyckan vara med er! Mary

 5. Kickie Axelsson skriver:

  Hej alltid lika befriande fran angest nar man hor ifran er o att ni mar bra !!! haftig film ! Var med Helena o barnen i Borasdjurkpark ocksa haftigt de ar helt underbara o da menar jag hela familjen!! o huset. SKYNDA ER HEM 1000 pussar o kramar

 6. Karin skriver:

  Vilken fin film! Kul! Det var verkligen ena stora ödlor!
  Skönt att magsjukan gick över! Tänk på att inte äta NSAID-preparat bara som smärtstillande eller febernedsättande vid magsjuka eller diarré då njurarna kan ta skada om man har för lite vätska i kroppen. Lite sent påtänkt nu kanske men till nästa gång… Ta endast Panodil/Paracetamol vid dessa tillfällen!

  Puss o kram på er!

 7. Barbro Arborén skriver:

  Häftigt att se 🙂
  Här hemma har hösten kommit
  idag 🙁 regn o rusk
  Ha det så bra o var försiktig
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*