Framme på Mauritsius

Det var några dagar sen vi kom fram, men framme är vi iaf och skönt var det vill jag lova! Vi ligger i en marina, vi har inte gjort många knop sen vi kom fram, vi bara njuter av dusch, god mat en stilla säng och att inte behöva oroa sig för att ankaret ska dragga eller att man behöver upp på nattskift. Överfarten gick bra men med tanke på hur trötta vi varit sen vi kom till Mauristsius så var den ganska utmanande, vi hade alla väldigt svårt att sova mot slutet och när man aldrig får sova ordentligt så bli man till slut lite knäpp =)

Jocke håller på att fila på ett inlägg och Eiliv klipper en film så det kommer nog snart upp något mer här på sidan men jag tänkte att det var kanske dags att meddela att vi inte längre guppar på havet =) Fast på Torsdag morgon är det dags igen… Vi beräknar 2 veckor över till sydafrika och Richards bay…

Det här inlägget postades i Indonesien - Sydafrika och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Framme på Mauritsius

 1. agnetha kjellander skriver:

  hejsan, Lennart Wilhelmsson i Hudik berättade via fb att ni är på väg mot Sydafrika. Vi bor i Umdloti strax norr om Durban och önskar er välkomna hit. Om ni kommer hitåt kan ni höra av er och komma och sitta på vår balkong , få ett hemlagat mål mat, duscha och tvätta kläder, om ni vill. Åke, min man är i Richards Bay flera ggr i veckan så om ni inte kommer till Durban, men vill ha besök på båten eller om ni behöver hjälp med något, så kan ni bara skicka ett meddelande via maile.
  Hälsningar
  agnetha och Åke Kjellander

 2. Win Blyth skriver:

  So pleased to hear that you have arrived safely in Mauritius. We have been thinking of you very often. Have a very relaxing and refreshing time before you set sail again.
  Love Win and John

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*