Januari

Hej alla glada.

I helgen har vi äntligen fått hänga med kära Anna igen. Arbetet går sakta men jag antar att det är så på 30-åriga donnor. Inte en skruv, list eller mutter har velat samarbeta. Men jag är inte bitter. Jag är seriöst inte bitter. Det är bara sjukt roligt att vara tillbaka och fixa. Belöningen man får när någonting funkar är massiv.

En annan trevlig nyhet är att våran Smev-ugn passar perfekt. Vi blev nästan lite förvånade över hur bra den myste sig ner i det gamla ugnshålet, den vill verkligen in. Nu måste vi bara döpa henne/han.

Hmm.. Härmed döper vi dig till Plura. Tror att Tommy kommer att bli nöjd. Nu kommer Plura ändå vara med när vi blir fulla för kärlekens skull, underbar tanke.

För övrigt, nu när vi ändå är inne på musik, så behöver vi en ny bilstereo med två nya högtalare. Är det någon därute som känner sig generös? 🙂


Medan vi män skruvade, stångade och gjorde fantastiskt manliga saker så fixade Emilie med det estetiska, med ett väldigt bra resultat om jag får be. Beskåda våra nya gardiner:

Om jag ska sammanfatta helgens bravader så kan jag inte annat än vara nöjd. Vi har tagit ett par sköna beslut, lossat på förpullpitt, upptäckt nya svårigheter, skruvat loss rodret (nästan), fått lös en omöjlig skruv (lös= den gick av) och bara haft det allmänt trevligt. Det sociala samspelet har varit riktigt bra.

Det kommer att bli ett bra år. Lev och må.

Det här inlägget postades i Förberedelser innan avfärd och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Januari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*