Till Julia

Detta inlägget är självklart till alla bloggläsare men mest till min Julia… Saknar dig Gumman!

Dinge som jag hittat på Blocket. Hoppas inte ägaren läser bloggen för då försämrar nog detta prutningsmöjligheterna!

Nu sörrni har vi lagt i en högre växel… Hemma hos mig och Eiliv får man för Eiliv i det närmaste inte ägna en tanke åt något annat än Båten Anna. Jag tycker därför att det är väldigt spännande att smygsurfa på smink när han inte ser då det kittlar lite i magen att det finns en risk att han kommer på mig 😉 När jag inte kollar smink så drömmer jag om Quicksilver-jollar som jag tänker att jag ska surra omkring med mellan atollerna i Söderhavet. Har hittat en på blocket som finns på Hammarö och är riktigt sugen.

Det här är vår fräscha, härliga, sexiga, mysiga och alldeles underbara toalett som vi redan har en del fina minnen tillsammans med =) Gurra och Tommy tycker att den duger utmärkt medan jag är lite skeptisk (Eiliv fixar jag lätt in i mitt team). Vad tycker du? Kommentera gärna dina tankar kring toaletten. Kanske vill du lägga ett bud eller bara ansluta dig till Team ”Toan har gjort sitt”. Hur som vore det skoj med lite kommentarer. Om Danjel läser detta så misstänker jag att du föreslår att vi kastar ut den och uträttar behoven över relingen. Det finns en rädsla inom mig att grabbarna i gänget skulle nappa på detta så *snälla* skriv gärna att det var ett misstag 😉

I helgen medan jag var och glassade i Oslo med min käre vän E2 (jag är E1) hade grabbarna fullt upp här i Kristinehamn… med att dricka öl och ragga brudar på partystället ”mastis”. Nejdå, de verkar faktiskt ha hänt en hel del och Eiliv har visat filmbevis på det. Här får ni också se:

Nu ryktas det från storstaden också att det införskaffats en ny Genua (ett segel man har fram på båten) samt en rejäl uppsättning med batterier. Man skulle nog kunna säga att Gurra blivit lite av en blocket-haj. Jag älskert!

Puss och kläm från Emilie och gänget!

Det här inlägget postades i Förberedelser innan avfärd. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Till Julia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*