Kändisar

Lånad av NWT

Nu börjar vi bli kändisar här i Kristinehamn och Värmland. Radio, tv och olika tidningar har varit här och intervjuat oss. Det är superkul för det medför att det kommer hit en massa folk som är intresserade. Många har även goda råd och tips att komma med, tack för dem! Jag har uppdaterat lite under media-fliken om någon vill gå in och lyssna på mig i radion eller läsa NWTs artikel från i måndags.

Med Anna händer det massor varje dag och vi är stolta som tuppar, eller jag kanske är stolt som en höna då, fast det kändes konstigt… eller… aja hon blir göööör snygg iaf och väldigt praktisk såklart. Igår kom Gustaf för att stanna, nu ska vi alla hänga ihop i två år… läskig tanke, jag och Eiliv bråkade igår så att jag tyckte synd om Gustaf och jag trodde aldrig att jag och Eiliv skulle bli vänner igen och att Gustaf skulle ta båten och dra själv. Sen åt jag en korv på IKEA och då blev livet lite lättare och anledningen till bråket var i det närmaste glömt. Tänk vad farligt det är att inte äta! Hur som helst var vi på Hjertmans och IKEA igår för att införskaffa ett par grejer och notan hamnade på alldeles för mycket som vanligt. Men det är nog värt det :S

Idag var TV4 Värmland här och filmade så för er som bor i Värmland: Glöm inte att titta på lokalnyheterna imorn! Det kanske sänds då… annars sänds det nog på fredag, eller dagen efter det, eller nästa dag…

Också från NWT

Nu ska jag sussa i den varma förpiken, godnatt!

Det här inlägget postades i Förberedelser innan avfärd. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kändisar

  1. E. W skriver:

    Hälsningar från Captain nine and a half toe, Hör tydligen till om man vill ”jordenruntsegla” i en tung långkölad båt vad det verkar, även om min incident inträffade på landbacken och jag inte har båten hemma ännu… 😀

  2. Petra skriver:

    Hejsvejs! Inte roligt när humöret ställer till det ibland. Stress är nog en ganska stor orsak också till det hela, så det blir nog inte så mycket gräl de närmsta åren. 🙂 Hoppas att förberedelserna går som planerat. Vi har legat på Läsö i några dagar, väldigt skönt att bara slappa och vila upp sig. Kämpa på, det är tufft nu men det blir skönt när allt har lagt sig lite. Mvh Petra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*