Best of Båten Anna, Sverige – Nya Zeeland

Hej hej!

Det var ett tag sedan vi skrev något nu och det beror nog mest på att vi har jobbat i princip hela tiden. Det har med andra ord inte hänt speciellt mycket. Vi trivs i alla fall på jobbet och har väldigt trevliga arbetskamrater.

Eftersom det inte händer så mycket annat så har vi knåpat ihop en liten film över några av våra mest minnesvärda händelser längs med resan för att bjuda er på. Titta, njut och avundas så mycket ni vill! =)

Det här inlägget postades i Panama - Nya Zeeland och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Best of Båten Anna, Sverige – Nya Zeeland

 1. Linn skriver:

  Hej, nu var det länge sedan vi hörde något av er. Vad ska ni göra nu till jul o nyår? Vi håller på att packa för att åka norröver till sörviksta imorgon bitti. Kommer verkligen bli fullproppad bil på millimetern me skidor, snowboard, julklappar! Elin kommer också åka med oss upp så hoppas att hon inte har allt för många julklappar med sig. Ev får vi ha grejer i knät.. Hoppas inte 😉
  Ser fram emot att vara ledig i 2v nu! Hoppas på att få höra vad ni har för er snart! Längtar efter er! Puss o kram

 2. Agnetha skriver:

  En jättestor kram på födelsedan Emilie! Hoppas att ni hinner fira ordentligt trots ert arbete. Jättefin film ni lagt ut. Många hälsningar från snön, kylan och Agnetha

 3. Niklas skriver:

  Hejsan!

  Jag följer också eran blogg 🙂

  Eran plan är alltså att snart åka tillbaka till Sverige? Ska ni göra några andra stopp på vägen hem igen? 🙂

  God Jul!
  /Niklas

 4. Richard Cohn skriver:

  Hejsan!
  Förbannat bra film. Sköna klipp och härlig musik 😀 Ha det gott!
  Richard

 5. soffie skriver:

  hejsan,wow vilken film ni visar ,så underbart….
  jag har följt er hela vägen från Kristinehamn till NZ och det är så roligt att få följa med er på ert äventyr. Jag är själv från karlstad och när jag var liten seglade jag med mina föräldrar på lilla Vänern:) hoppas ni har det bra i NZ ska ni åka runt lite där när ni ändå är där? må så gott

  • Eiliv skriver:

   Hej Sofie!

   Vad roligt att du fortfarade följer vår blogg! Just nu är vi ganska fokuserade på att jobba och spara ihop tillräckligt med pengar för att ta oss hela vägen hem igen, men vi ska definitivt passa på att se oss omkring när vi ändå är här. Planen är att försöka göra lite mindreutflykter de dagar i veckan som vi är lediga och sedan kanske ta ett par veckor i slutet och resa runt lite.

 6. Kenneth Forsström skriver:

  När rockan först dök upp i bild så såg det nästan ut som någon med cyklop som hade någon form av mantel, va mäktigt WOW 🙂 Tack för videon.

 7. Dreo skriver:

  Den filmen kan man ju se hur många gånger som helst.
  Längtar efter Er.
  Pussar och kramar

 8. Emma Törnkvist skriver:

  Haha, Linn, vi måste ha kollat precis samtidigt =)

 9. Emma Törnkvist skriver:

  Fy sjutton! Det där var inte snällt =)
  Här är det snöslask och mörkt vid tre.
  Och resten är allmänt skit också.
  Så njut och lev livet. Precis som ni gör =)
  Puss o kram

 10. Linn skriver:

  Ååå så härligt att se. Tänk så mycket häftigt ni sett under vattnet! Men det är nog ändå härligare i verkligheten! Lägg gärna ut ändå fler filmer! Kul att se!!

  Kul att det går bra på jobbet och att ni har trevliga kollegor, det gör mycket!!
  Längtar efter er!

  Puss och Kram

 11. Julia skriver:

  Åhh vilken underbar film, fick tårar i ögonen av lycka. Lycka över att se er på film, över hur underbart ni har och har haft de, men framförallt över hur extremt duktiga ni är. Ni är så värda allt detta efter allt slit. Är så stolt över er! Nu hoppas jag bara innerlig att vi ses när ni kommer hem till Sverige på semester, längtar så efter dig Emilie… Stora kramar // Julia

  • Eiliv skriver:

   Hej Julia!

   Vad roligt att höra ifrån dig! Har sett bilder på er lille son och han är verkligen söt. Honom måste ni vara stolta över att ha producerat. Vi får se om/när och huruvida vi har råd att åka hem, men gör vi det så får vi se till att ses.

   • Julia skriver:

    Hej,
    Ja, vi måste verkligen ses om ni kommer hem…
    Förstår att pengarna kan sätta stopp för det, det är ju inte gratis att flyga från nya Zeeland eller för den delen vara hemma i Sverige ett tag. Hoppas innerligt att ni kommer hem inom snar framtid men om inte hoppas jag på en europatrip när ni befinner er på lite närmare breddgrader med Anna. 🙂 Kanske segla lite i kanalerna, vem vet! Saknar er grymt mkt iallafall och mattias hälsar att han skulle vilja se en film när vädret inte är de bästa. Vore häftigt att se den biten av resan också ;P ta hand om er! Kram kram familjen Söder/Lipkin

 12. Flemming Elberg Pilgaard skriver:

  Hittar inga ord utom……. WAOUU! 🙂

 13. Karin skriver:

  Hej!

  Vilken härlig film!!! Mer sånt! Förstår att ni inte gör så mycket annat än att jobba. Är det 7 dagar i veckan som gäller eller? Ni bränner väl inte ut er nu?! Saknar er! Hoppas vi kan skypa lite snart igen!

  Puss puss! Karin

  • Eiliv skriver:

   Hej Karin!

   Vi jobbar så mycket vi kan men det blir bara 5 dagara i veckan så vi får lite tid till att vila också. Däremot blir man ruskigt trött i fötterna av att servera hela dagarna. Men det går väl över så småningom. =) Saknar er och vi får se till att skypa lite snart!

 14. NiPPe skriver:

  Ja man blir ju lite avis… kanske skulle ta och åka med en sväng i vår…

 15. Barbro Arborén skriver:

  Hej på er
  Ser riktigt skönt o härligt ut 🙂 är verkligen avundssjuk……
  Kollade vädret här hemma det ska snöa till söndag o sen slår kylan till
  med -20 o kallare BURR
  Stanna där ni är 🙂
  Ha de så bra/Barbro

  • Eiliv skriver:

   Hej Barbro!

   Vad roligt att du följer vår blogg. Hoppas ni inte får det alltför kallt där hemma i Näsviken i vinter. Vi hoppas på att Joakim kommer och hälsar på oss och seglar med en sväng i juni/juli kanske, du får se till att han kommer iväg! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*