Dags att dra vidare…

Nu har vi gjort Auckland och slavat tillräckligt för det här Jack Tar. För ca en vecka sedan sa vi upp oss på vårt jobb och om lite drygt en vecka ska Anna få lämna den trygga marinan här i Auckland. Vi seglar upp till Tutukaka där vi fått låna en mooring, där ska Anna få ligga själv och ladda batterierna ett tag medan vi tar landvägen ner till sydön och förhoppningsvis får jobb på en farm. Vi kan knappt vänta tills vi får jobba sista dan på Jack Tar!

Puss på er alla där hemma!

Det här inlägget postades i Panama - Nya Zeeland och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Dags att dra vidare…

 1. Kent skriver:

  Välkommna till Australien…Jag har bott här i 25 år,och älskar det här landet..Hoppas ni får en bra tid här.
  Cheers

 2. Mattias skriver:

  Om ni nu ska ha båten i tutukaka kan både jag och marie VARMT rekommendera Dive Tutukaka och Poor Knights Islands. Bästa dykningen jag någonsin haft i alla fall!

 3. jonas skriver:

  Tja, skön känsla att säga upp sig.. om ni seglar förbi thailand lagom till nästa jul kanske vi kommer och hälsar på, passa er….
  puss o kram.

 4. Dreo skriver:

  Skön stil!
  Kom ihåg att skjut aldrig upp till imorgon om ni kan misshandla Er chef idag.
  Skämt åsido, skönt för Er att gå vidare.
  Vi får hoppas att livet på farmarna i nz inte är som i den svenska tv-serien farmen,
  där bjuds det bara gröt usch.
  Jag kan tänka mig att lamm står på menyn ibland?
  Pussar och kramar!!

 5. Mary Hägg skriver:

  Fint att ni passar på att se er om! Miljöomväxling gör en gott! Sydön lär vara oerhört vacker. Och jobb … det fixar sig …. så framåt som NI ÄR. Håller tummarna hårt för ett trivsamt, spännande och välbetalt arbete. Viktigast – VAR RÄDDA OM VARANDRA!!!
  Alla – från norr till söder – hälsar er det varmaste och önskar er all hälsa, lycka och framgång i allt ni tar er för!!! Längtar efter att få krama om er hårt, hårt. Så länge…..mängder av slängpussar! Mor Mary

 6. Agnetha skriver:

  Ojdå. lät som det inte var världens bästa arbete ni haft. Hoppas ni får bättre lycka på farmerna. Jag kommer ihåg när du berättade vad du hittade på en apelsin, Eiliv senast du var och arbetade på en fruktfarm ,så var försiktig. Idag är det drygt MINUS 20 grader, så jag måste säga att jag avundas er lite. Lycka till med resa och arbetsletande. Tänker på er….osv. Puss o Kram fr Agnetha

 7. Johan M skriver:

  Har fortfarande kvar en hög med bussresor med intercity bussarna för ett mycket rimligt pris 😉 så ska ni åka med dom är det bara att.ni hör av er.på.fejan! 🙂

 8. Martin skriver:

  Gott att slavandet snart är över…man ska inte jobba för mycket!
  Vi sålde skutan vår för en dryg vecka sen, nu befinner vi oss i Peruanska anderna och spanar runt lite. Hittills har vi mest varit klena av den höga luften och en släng av influensa..men tid kommer för inka-sightseeing snart.

  Ha en fin fortsatt segling, vi bettar på att ni kommer ända hem till Sverige så småningom.
  Kram
  Marin och Filippa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*