Vi rear ut vår själ…

… allt ska bort! Precis som titeln på en av Bob Hunds gamla plattor så håller vi nu på att rea ut det sista av vår landfasta själ för att flytta till havs. Eller åtminstone ut på Vänern och gästhamnen i Kristinehamn. Emellanåt kan det kanske kännas lite vemodigt att göra sig av med allt, men ändå skönt att inte ha en massa prylar som tynger ner en. När vi kommer tillbaka får vi chansen att börja om från början på ett oskrivet blad vad gäller heminredning.

I vår trappuppgång har vi ställt alla småsaker vi inte längre behöver och hoppas att de kan komma till bättre användning hos någon trevlig granne.

Alla möbler har sålts på blocket men man har ju alltid tusentals småprylar som man inte vet var man ska göra av. Vi har gjort som så att vi ställt ner allt sådant i vår trappuppgång och sedan får våra grannar ta vad de vill ha och lägga en slant i en burk. Värdet bestämmer de själva. På så sätt blir alla nöjda. Grejerna är det inget fel på. Saken är ju bara den att vi inte behöver dem längre.

Tillbaka till arbetet!

Det här inlägget postades i Förberedelser innan avfärd. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vi rear ut vår själ…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*