Jobb, jobb, jobb, resfeber!?

Det närmar sig med stormsteg… 10 juli lämnar Båten Anna Kristinehamn och Vänern för att slåss mot vågorna på de stora haven. Resfebern har inte riktigt infunnit sig än… Det finns inte tid, det är så oändligt mycket att göra. Vart ska man börja, vad är viktigast och hur hittar man orken när man dessutom har ett heltidsjobb att sköta?

Gustaf gick av sitt sista arbetspass i onsdags och Eiliv gjorde sin sista arbetsdag idag. Det är ju helt galet när man tänker på det… Inte jobba och inte ha någon inkomst på två år. Klarar vi det? Kanske kommer pengarna ta slut innan kanarieöarna, kanske kommer jag få sådan ”miljöbalksabstinens” att jag börjar förelägga Gustaf och Eiliv om både det ena och det andra (väldigt troligt) eller så kanske vi helt enkelt sänker Anna i engelska kanalen… Jag läste nämligen om ett par häromdagen som körde på en container och sänkte sin båt just i engelska kanalen. Det skulle nog kännas lite snopet tror jag :/ Aja jag har inte slutat jobbat än… rent officiellt alltså. Hittade en passande bild för min effektivitet på jobbet för tillfället.

Nu hoppas jag att saker och ting kommer betas av i ilfart när Gustaf och Eiliv kan jobba heltid på Anna istället. Planen är att masta på henne imorgon för att ta en premiärsegling på måndag. Då kommer Praktiskt båtägande hit och ska göra ett reportage så det kan ju vara på sin plats att visa att det faktiskt går att segla med henne.

När jag nu funderar på vad jag ska skriva härnäst och läser det jag redan skrivit så funderar jag… kan det vara så att jag har lite resfeber kanske?

Det här inlägget postades i Förberedelser innan avfärd. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jobb, jobb, jobb, resfeber!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*