En månad till havs

Hej kära läsare!

Vårt lilla nödstop på Isabela har burit frukt. Vi har sett pingviner, flamingos och massvis av marine leguanas och efter att ha pratat med hamnkaptenen kan vi åka imorgon utan att behöva betala något extra. Perfekt för oss. Nu ska vi bara skrapa botten på båten och få bort den senaste påväxten så att Båten Anna ska glida fram fint över Stilla Havet. Överfarten som är på 3000 sjömil ganska exakt beräknas ta mellan 25-30 dagar. Vi hoppas på 25! =)

Imorgon sticker vi! Glöm inte att ni kan skicka gratis sms till vår satellittelefon så att vi kan få lite input från omvärlden emellanåt. Se hur man gör under fliken ”Kontakta Oss”.

Skepp och Hoj!

PS. Sist vi skrapade botten i Las Perlas så flyttade det in två små krabbor i mina öron. En i varje öra. Det var ytterst obehagligt och de flyttade inte ut förrän ett dygn senare. Denna gång ska jag ha öronproppar i!

Det här inlägget postades i Panama - Nya Zeeland och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till En månad till havs

 1. Agnetha Påhlin skriver:

  Hej på er! Har haft en nostalgitripp som heter duga idag på förmiddagen. Har tittat på gamla filmer från Australien. Våran tokfilm, från havet och våra bushwalks. Härligt att se. Du var inte så stor då Eiliv=)) På torsdag drar jag mig söderut igen, mot Sydney. Såg att Linn mönstrar på snart. Kul!!!! Krama varandra från Agnetha

 2. Mary Hägg skriver:

  Vindarna blir fin, fina ska ni se och ni får en behaglig överfart! Håller kontakten via sms till satellittelefon. Här har regnet öst hela dagen. Snö fick de mer västliga och nordliga delarna av länet igår. Börjar bli riktigt grönt. Jag förstår att det är skillnad på varmgraderna hos er. Saknar er! Var rädda om er! Krama om varandra från oss!

 3. Ninita skriver:

  Lycka till! Det är bara ca 1 månads segling till atollerna! Nu är vi i varma cartagena och ska jobba på båten. Ha det!
  /Ninita

 4. Amelit skriver:

  Önskar er en bra överfart med fair winds and following seas. Nästa år kommer jag!

 5. Moana skriver:

  Hola piratas!

  OK Baten Anna vi stampar pa startlinjen med fulla tankar av allt saknas bara en liten sak…! Vi vantar fortfarande pa segel*$%&#(=)(%&! Men borde kunna starta imorgon 3:e om det inte ar siesta pa Santa Cruz hela dagen imorgon.

  Verkar som ni ligger lite fore fran starten men kor igang ni sa vantar vi med kalla ol pa Marquesas! Fisketavlingen blir tuff med varan nuvarande statistik men rekryterat en aussie nu som ska kunna det har med saltvattensfiske :)).
  God tur och goda vindar!

 6. Kenneth Forsström skriver:

  OJ, krabböron! Mycket ska man höra innan örona trillar av, skämt åsido.
  Lycka till, jag ska komma ihåg att SMS-uppdatera er med via satellit vid tillfälle som kan vara intressant eller bara för att ha testat……. ha de!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*