Lättnad

Påmastning

Masten, den underbara masten, står nu återigen tryggt på däck hos Anna. Hon lever! Nu känns jorden runt-trippen helt plötsligt verklig igen, och det är den. Imorgon lämnar vi Göteborg för Varberg. Senare på Tisdag eller onsdag lämnar vi Sverige för att bekanta oss med Danmark. Man kommer säker långt och länge att kasta stulna blickar bakåt medan hemlandet försvinner mer och mer.

Hur ska jag summera Göteborg? Långa dagar på båten, många blickar mot skyn där masten skulle men aldrig befann sig, riktigt trevligt häng och lättnad. Nu vill jag att semestern ska börja.

Hej.

PS. Vill verkligen se den nya Harry Potter.

Det här inlägget postades i Sverige - Kap Verde och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Lättnad

 1. Lars Hardell skriver:

  Stavfelsnisse säger att det heter seglats! 🙂

 2. Lars Hardell skriver:

  Hej på Er! Håller tummarna för att barnsjukdomarna nu är avklarade och att
  Ni får en skön fortsättning på seglasten!

 3. Aton skriver:

  Så skönt att ni fick ordning på det, kommer att följa den här resan med stort intresse då jag själv drömmer om att göra en sådan här resa någon gång i livet! Lycka till! 😀

 4. Jessica skriver:

  Vilken onödigt spännande start! Men vad bra ni löste det. Så synd att jag missade avseglingen, krockade med familjefest tyvärr. Men jag tänkte allt på er! Hisnande tanke att se Sverige försvinna i horisonten, det är annat än att se fram emot att onsdagsseglingarna snart startar.. Lycka till!

 5. Hugo skriver:

  Fint!

  Nya Harry Potter var mästerlig! Bättre än LOTR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*