Äntligen är det dags att dra vidare

Efter lite drygt två veckor i Göteborg har det nu äntligen blivit dags att dra vidare. Mast på däck, nylagade segel, nya fall och nytt mod! Vädret är fint och det kommer att blåsa någon stans mellan 2-5 m/s västlig till nordväst vilket nog lär bli en lugn start. Det ska verkligen bli skönt att få känna känslan över att vara på väg igen och att få lägga lite vatten bakom oss. Första anhalt lär bli Varberg, men som vanligt beror allt på väder och vind och om gudarna är med oss.

Sail on
Captain Ninetoe

Det här inlägget postades i Sverige - Kap Verde och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Äntligen är det dags att dra vidare

 1. Trond skriver:

  Va skönt att masten är på plats och ni äntligen kan fortsätta äventyret. Resans början kommer ni troligen inte glömma, men det är ju sånt som gör det hela spännande.
  Har ni inte fått igång AIS transpondern än? Jag letade på http://www.marinetraffic.com/ais/ , men hittade inga spår efter er där. Det vore roligt att följa er LIVE och det är möjligt när ni har apparaten igång.
  /Trond

 2. Niklas skriver:

  Vi väntar tillsammans med Vindas besättning i Cuxhaven… GASA PÅ!!!
  Piuss&kram

 3. Camilla skriver:

  Skönt att ni äntligen är på väg igen. Från Kristinehamn följer vi er med spänning!

 4. Linus skriver:

  Ni får ju lägga in er i Marine Traffic. Har kollat alla ”yachts” mellan Göteborg och Varberg, men ingen Båten Anna hittades. Lycka till med allt, eller Godspeed som man säger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*