Om Projektet

Vårat projekt går ut på att under två (förlängt till tre) års tid segla jorden runt. Under tiden kommer vi att förena nytta med nöje genom att besöka så många platser och uppleva så mycket som det är möjligt. Traditioner kommer att skapas och även att kapas, kultur kommer att ses och upplevas och mat och dryck kommer att konsumeras. Under tiden kommer vi att försöka förmedla våra tankar och känslor genom sylvassa (kanske inte alltid) analyser.

För att kunna genomföra ett sånt här projekt måste man ha, just det, EN BÅT. Vi investerade i en långkölad Fortissimo Marieholm 33. Skönheten är 10 meter lång, 3 meter bred och är 1,4 meter djupgående. För stunden arbetar vi för fullt för att göra den långseglingsduglig för avfärden i slutet av juni 2011.

En kedja är aldrig starkare än sin svagaste länk. Därför kommer vi varje vecka att ha en utdelnings-ceremoni där vi delar ut röda och gröna bojar. Den person som får flest röda bojar kommer att få ett straff och flest gröna såklart ett pris. Pakter kommer att skapas, tårar att fällas men även många många goda stunder att erfaras. Det här är helt enkelt ett jättebra tillfälle att ventilera sina känslor/irritationer. Resultaten kommer tillsammans med personliga reflektioner om veckans ceremoni att läggas upp på hemsidan. Där har man som åskådare sin chans att diskutera veckans orättvisor.

10 kommentarer till Om Projektet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*