Tack!

Nästan alla i vår omgivning har hjälpt, bistått och stöttat oss på något vis för att göra vår dröm möjlig – att segla jorden runt. Det är dock några som vi skulle vilja tacka lite extra för all hjälp de har givit oss genom denna hedersplats på vår hemsida.

Våra familjer

Utan all hjälp och stöd vi fått från er skulle detta projekt inte ha gått att genomföra. Att ni dessutom litar på oss till den grad att ni vågar släppa iväg oss på en resa som denna gör oss både glada och stolta. Vi kommer att tänka på er och sakna er varje dag som vi är borta.

Marinmagasinet i Kristinehamn

Johan Sluiter  på Marinmagasinet i Kristinehamn har bistått oss med massor av bra tips och know how vad det gäller att rusta upp båten och vår motor. Vi kan med lätthet säga att vi har fått en service långt bättre än vanligt. Om du behöver hjälp med din båt eller vill köpa utrustning så tycker vi att du ska besöka Johans butik som ligger i samband med gästhamnen i Kristinehamn, eller gå in på hemsidan http://www.marinmagasinet.se. Johan är väldigt kompetent inom de flesta områden vad det gäller båtar så av honom får du både bra råd och priser.

Kristinehamns Gästhamn

Efter sjösättningen av Anna har vi legat i Kristinehamns gästhamn under tiden vi har arbetat med upprustningen. Vi är oerhört tacksamma för att vi fått ha vår kära båt där och att vi har fått tillgång till de ovanligt fräscha och moderna faciliteterna. Stort tack även till all personal som tagit så väl hand om oss. Alla som seglar i Vänern borde avlägga ett besök här.

Urban Hanhe

Urban är mannen myten som hjälpt oss med alla våra rostfria konstruktioner så som targabågen, skyddsräcket (som verkligen skyddade) och vindgeneratorfästet. Inga problem har varit för stora och slutprodukterna har varit väldigt bra. Lycka till med ditt eget projekt. Vi vill ha bilder! Vi ses säkert därute någonstans.

Meta Davidsson

Kvinnan som ligger bakom stora delar av det vackra på vår båt. Meta har hjälpt oss med kapell och dynor så att vi skyddas från stänk och vind samt sover mjukt om nätterna. Vi är väldigt tacksamma för hjälpen och ett fint resultat! Vi ska se till att äta rejält med röda linser =)

Kommentarer inaktiverade.