Barbados

Hej hej!

Igår vid 2-tiden kom vi fram till Bridgetown. Vi steg iland och var, med all rätt, väldigt belåtna med oss själva. Överfarten tog lite lite under 17 dygn och den bjöd på både bra vindar och ett par dagars stilltje. Mer om det lite senare. Hur som helst, vi är framme, vi lever och är lyckliga.

Mer lite senare. Bilder och så. Nu ska vi njuta ett tag.

Det här inlägget postades i Kap Verde - Panama och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Barbados

 1. Lars Hardell skriver:

  Hej Gustaf,
  vi har precis firat det kinesiska nyåret och gått in i Drakens År.Din pappa, Axel och Hugo är drakar.Drakar har många fantastiska egenskaper!
  Skönt att Ni kan relaxa och festa litegrann innan nya äventyr tar vid. Njut av tiden och ladda för kommande etapper. Kramar/Pappa

 2. Karin skriver:

  Hej kära seglare!

  Otroligt skönt att veta att ni nu är framme vid detta delmål! Vi har mest hoppats på att dagarna ska gå fort så vi inte hinner reflektera över att ni är ute någonstans på ett stort hav utan närhet till land… Nu kan vi pusta ut, för en stund… Önskar vi kunde komma och hälsa på er! Nu får ni snart skriva igen och berätta allt! Väldigt nyfikna på att höra hur ni haft det! Mamma har rapporterat vad hon fått veta via de korta telfonsamtalen på sateliten men vi vill höra mer! Hur har ni nu firat? Hur är vädret? Vågorna? Maten? Här hemma håller vi på att förbereda oss inför julen! Tagit in granen och klätt denna igår. Ska vara ledig nästa vecka och bara mysa in julen! Ingen snö men mycket regn.

  STOR kram på er!

  Karin

 3. elsa hardell skriver:

  det varkar gå bra för er härligt att ni är framme i barbados!

 4. Ylvali skriver:

  Stort grattis! Så härligt för er att äntligen nått ett stort delmål och fast mark under fötterna. Det är så skönt och veta att ni är framme och att det gått bra för er.
  Stora kramar,
  Syster Yster

 5. Elin (sambo med Johan i båten Vinda) skriver:

  Jättejättegrattis!
  Sjukt bra jobbat! Jag har följt er på håll när jag förstod att ni och båten Vinda träffats en del. De är ett par dagar bakom er 🙂

  Njut ordentligt av Barbados nu – det är ni värda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*