Nu lämnar vi Västindien

Nu lämnar vi Västindien till fördel för syd- och centralamerika. Första stopp blir om allt går som planerat Colombia och Cartagena. Detta kommer att ta ca en vecka och om ni saknar oss så kan ni ringa på satellittelefonen, numret finns under fliken ”kontakta oss”.

Västindien har varit härligt och det bästa av allt har nog varit alla härliga människor som vi umgåtts med. Alla som bott på Anna, alla andra långseglare, kanske framförallt Vinda och Gorm och Eilivs Mamma och Bonuspappa som hälsade på. Naturmässigt har för min del höjdpunkterna varit Tobago Keys i St. Vincent and the Grenadins och Tobago som i Trinidad och Tobago. Grabbarna är inte här nu så jag kan fråga vad dom tycker… En riktig höjdare var såklart julafton på Bequia med pepparkakor, köttbullar och griljerad skinka, allt gjort på vår lilla båt.

Det känns spännande samtidigt som lite vemodigt att lämna Västindien. Vi har inte koll på så många yngre seglare som ska segla vidare och vi hoppas hitta någon båt att hänga med. Vi hörs när vi kommer fram!

Underbar hummer-grillning på Tobago Keys (Bilden har vi fått av Vinda så den är stulen)

Puss och kläm från sjöbusarna

P.S Gustaf får en stor bild nästa gång =)

Det här inlägget postades i Kap Verde - Panama och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nu lämnar vi Västindien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*