Nu lämnar vi Västindien

Nu lämnar vi Västindien till fördel för syd- och centralamerika. Första stopp blir om allt går som planerat Colombia och Cartagena. Detta kommer att ta ca en vecka och om ni saknar oss så kan ni ringa på satellittelefonen, numret finns under fliken ”kontakta oss”.

Västindien har varit härligt och det bästa av allt har nog varit alla härliga människor som vi umgåtts med. Alla som bott på Anna, alla andra långseglare, kanske framförallt Vinda och Gorm och Eilivs Mamma och Bonuspappa som hälsade på. Naturmässigt har för min del höjdpunkterna varit Tobago Keys i St. Vincent and the Grenadins och Tobago som i Trinidad och Tobago. Grabbarna är inte här nu så jag kan fråga vad dom tycker… En riktig höjdare var såklart julafton på Bequia med pepparkakor, köttbullar och griljerad skinka, allt gjort på vår lilla båt.

Det känns spännande samtidigt som lite vemodigt att lämna Västindien. Vi har inte koll på så många yngre seglare som ska segla vidare och vi hoppas hitta någon båt att hänga med. Vi hörs när vi kommer fram!

Underbar hummer-grillning på Tobago Keys (Bilden har vi fått av Vinda så den är stulen)

Puss och kläm från sjöbusarna

P.S Gustaf får en stor bild nästa gång =)

Det här inlägget postades i Kap Verde - Panama och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nu lämnar vi Västindien

 1. Göte Markusson skriver:

  Vilken härlig solbränna ni har !!
  En god fortsatt segling med lagom vind
  Mvh
  Göte Karlstad

 2. jonas och ellinor på båten vinda skriver:

  Lycka till, vi saknar er. Jonas och Ellinor

 3. Mary Hägg skriver:

  Tack för underbart härliga dagar tillsammans med Er! Tänker på Er! Ta det nu förståndigt under den fortsatta seglingen. Här är full vinter, fullmåne och kyla. Hoppas på skidåkning under helgen. Varma kramar, saknar Er/Mary

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*