Beslutsångest…

Beachhäng på MantaRayIsland där vi återigen fick simma med de magnifika mantarockorna.

Ibland är det svårt att vara omringad av vackra, häftiga och spännande platser, man vet helt enkelt inte vart man ska åka och hur man ska hinna med att se allt man vill. När man seglar jorden runt på tre år är det omöjligt att hinna med allt man vill se (förmodligen känner man likadant om man gör det i tio år).

Hur som helst har vi haft en lite halvjobbig period (jo man kan ha det på en segelbåt i paradiset). Efter Galapagos, dyra franska polynesien, båtlyft och lagning på Tahiti så gapade bankkontot tomt. Snart startar även orkansäsongen här i stilla havet och då är det bäst att hålla sig undan. Planen var att segla till Singapore innan jul och sedan försöka att skaffa ett jobb. Detta kändes stressigt och det är även jobbigt att hela tiden snåla… Men så häromdagen träffade vi ett par Nya Zeeländare som frågade varför vi inte spenderar orkansäsongen där nere och vi fick fråga oss själva; ja egentligen varför inte? Där borde va lättare att få jobb och vi kan vara där om en månad och börja få pengar in på kontot om kanske två…

Eiliv matar fisk. Det är bara sååå roligt. Lilly, Liam, Joar, Emmi och Lukas ni skulle äska det!

Så vi har bestämt oss; Nya Zeeland här kommer vi! Vi kan dock inte segla ner än på någon månad då det fortfarande är lite kallt där nere, men detta gör att vi har en massa tid här på underbara Fiji vilket vi inte har något emot. Kanske tar vi även en sväng till Vanuatu…

Nu ska vi åka och spendera helgen på Fijis partyö, det ska bli spännande!

Många vackra korallformationer finns det att titta på i den underbara undervattensvärlden.

Vi hörs snart, får vi se vart vi är på väg 😉 och för er som gärna vill prata med oss så tänkte vi försöka finnas på Skype på Söndagmorgon (svensk tid).

Det här inlägget postades i Panama - Nya Zeeland och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Beslutsångest…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*