Klart att vi ska jorden runt!

För er som trodde att vi glömt allt om segling och blivit landkrabbor på heltid så trodde ni fel! De senaste månaderna har dock varit väldigt torra och vi har inte håvat in några stora svärdfiskar ;). Båten Annas rekord är nog en 110 cm lång Guldmakrill som vi drog upp i Fiji. Men vi är smickrade över att folk har höga tankar om våran fiskeskicklighet…

Om en vecka lämnar vi Nya Zeeland och drar vidare på vårat äventyr, förhoppningsvis har vi sparat tillräckligt med pengar för att klara oss hela långa vägen hem till Sverige. För er som är nyfikna så har vi gjort en seglingsplan för hemseglatsen som ni kan tjuvkika på här:


Visa Vägen Hem Till Sverige på en större karta

Det här inlägget postades i Nya Zeeland - Indonesien och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Klart att vi ska jorden runt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*