Klart att vi ska jorden runt!

För er som trodde att vi glömt allt om segling och blivit landkrabbor på heltid så trodde ni fel! De senaste månaderna har dock varit väldigt torra och vi har inte håvat in några stora svärdfiskar ;). Båten Annas rekord är nog en 110 cm lång Guldmakrill som vi drog upp i Fiji. Men vi är smickrade över att folk har höga tankar om våran fiskeskicklighet…

Om en vecka lämnar vi Nya Zeeland och drar vidare på vårat äventyr, förhoppningsvis har vi sparat tillräckligt med pengar för att klara oss hela långa vägen hem till Sverige. För er som är nyfikna så har vi gjort en seglingsplan för hemseglatsen som ni kan tjuvkika på här:


Visa Vägen Hem Till Sverige på en större karta

Det här inlägget postades i Nya Zeeland - Indonesien och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Klart att vi ska jorden runt!

 1. erica skriver:

  Vill önska er lycka till om ni seglar idag, så ses vi kanske i Karibien =)

 2. Gammal geddan i Dalarna skriver:

  Jaså… Ni har inte grot fast i Mauiland. Låter låvande. Jag ser ni tar vägarna förbi gamla kapten Kidd’s favorit öar. Då kan ni väl passa på och gräva upp hans skatt gömma. Den/de har aldrig hittats men om ni skulle ha vägarna förbi kan ni få en titt på en kopia av original kartan från 1669 som jag har liggande. Enligt den så har han angivit, att den ska finnas i kinesiska sjön. Skickar lat long till er…. Kanske….. 😉

 3. Oscar skriver:

  Hej!

  You’ve got mail!!

  Fick inget svar på mail sist, så meddelar även här!

  /Oscar

 4. Elisabet skriver:

  Men gud vilken grej! Ingen picknick i parken precis – mycket imponerande! Och kul med en uppdatering. Som jag har väntat!

 5. Karin skriver:

  Hej och grattis kära bror på födelsedagen i efterskott!!!! Hörde att ni hade dålig täckning på mobilen där ni är nu. Hoppas du fick mitt telefonmeddelande i alla fall
  och att du blev ordentligt uppvaktad! Här sitter jag på jobbet, klockan är kvart i ett på natten, peppar peppar inte sååå mycket att göra just nu, mest väntan och kontroller… Hoppas allt går bra för er där på andra sidan! Ville bara passa på att skicka en födelsedagskram!

  KRAM! Syster!

 6. Mary Hägg skriver:

  Hej Ni stronga!
  Ser över sjön och drömmer om er hemkomst. Längtar sååå…….!!!
  Här är just nu underbart vackert. Björkarna skimrar skirt gröna, liljekonvaljerna knoppar och fåglarna kvittrar livfullt i kapp. Våren övergår i sommar – passande så här på pingtafton. Stort Lycka till med alla förberedelser inför er fortsatta jorden runt resa!!! Hälsningar från norr till söder! Massor av kramar o pussar!
  mor Mary

 7. Linn skriver:

  Hej!! Guud så jag längtar! Ska bli så kul art få hem er, även om det dröjer ett år till! Vore kul att skypa med er innan ni åker visare från NZ. Puss o kram Linn

 8. Johnny skriver:

  seglar ni rakt igenom England/Skottland????? Tar ni båten på lastbil eller gör ni som dom gamla vikingar Rullar på stockar) =) Lycka till med er fortsatta resa, trodde ni gett upp så som 28fot har gjort, men å andra sidan så kanske man själv skulle göra samma sak som dom,, stanna och jobba =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*