Mot varmare breddgrader!

Vår tid i Nya Zeeland är slut, vi har lossat förtöjningarna, gråtit en skvätt och sagt hejdå till alla underbara människor vi träffat här! Vi har väntat i ett otroligt kyligt Opua ett tag då storm på storm dragit förbi men nu ser vädret bra ut för en 10 dygns seglats upp till Vanuatu.

Nya Zeeland, vilket land, även om vi är glada att dra mot värmen är vi även ledsna att lämna detta underbara land, vilka människor, vilken natur och ja framförallt här finns John och Win som under vår tid här betytt så mycket för oss, människor med så stora hjärtan som dem växer inte på träd och vi är så glada att vi träffade dem uppe på Fiji och att vi fått haft många goda och trevliga middagar ihop!

Det känns som att andra kapitlet i våran segling är avslutat och vi påbörjar nu vårt tredje och sista kapitel, Vägen hem till Sverige… Vi beräknar att skymta Göteborg i horisonten om ca 14 månader om väder, hav och båt behandlar oss väl.

Nick och Johan vår nya besättning.

Så med oss från NZ har vi amerikanen Nick som vi lärde känna när vi jobbade på restaurangen i Auckland och svenske Johan som hittade vår hemsida och blev sugen på att segla lite. Johan seglar med någon månad och Nick hela vägen till Bali. Nick kommer posta en liten hälsning på engelska i blogginläggen till sin mamma =)

Så tack Nya Zeeland, tack John och Win och alla härliga människor vi lärt känna för den här tiden! Nu fortsätter vi äventyret!

[Nicks MoM message] Glad to be under way. Fine weather, and safe sailing ahead.

Som vanligt så blir vi alltid väldigt glada när vi får sms till vår satellittelefon. Alla kan skicka det gratis från http://messaging.iridium.com/. Tänk bara på att vi har ett nytt nummer till telefonen som är 881631629030. Se även till att inte använda å, ä eller ö då meddelandet då inte går att skicka.

Skepp och hoj!

Det här inlägget postades i Nya Zeeland - Indonesien och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*