Vi gråter en skvätt…

Vi har haft det så härligt här i BVIs! Vi tog lite semester från semestern liksom när Emilie kom på besök. Sovmorgon, drink i solnedgången, bad och allmänt njut varenda dag.

Det kändes tråkigt när Emilie åkte och vi fick lägga på ett kol med segellagning och allmänt båtfix. Vi har de senaste dagarna varit helt fokuserade på att få båten klar för att kunna segla hem då vi verkligen ser fram emot att komma hem. Men så igår kväll slog det oss… vi ska hem… det är slut på att ligga i underbara vikar med kristallklart varmt vatten och bjuda in grannbåten på en ”sundowner”. Dingen ska packas ihop för gott och snorklingsutrustningen behöver inte ligga lättillgänglig (hur Eiliv ska klara sig utan snorklingen vet jag faktiskt inte :/) Idag ska vi segla vidare mot Road Town där vi ska handla och greja för att checka ut och sedan på måndag dra vidare mot Azorerna och Europa så Eiliv ska hoppa i för ett sista dopp innan vi drar upp ankaret (Road Town är en hamn och inte så badvänlig). Även om vi ser fram emot att komma hem är det lite av en sorg och vi gråter en skvätt…

Det här inlägget postades i Karibien - Sverige (hem) och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi gråter en skvätt…

 1. Ylvali skriver:

  Det ser verkligen ut som en dröm! Vi förstår att ni gråter och att känslorna är väldigt blandade. Men vi kommer att gråta än mer om ni inte kommer hem ;-).
  Det väntar nya äventyr på er här hemma. När reslusten och längtan efter annat klimat faller på så vet ni ju vart ni har era favorit ställen i världen. Ni har ju besökt och utforskat en hel del.
  Njut av de sista dagarna medansvar ni fixar.
  Vi längtar så efter er!
  Puss och kram
  Ylvali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*