Kvar i BVI

Vi är kvar i Brittish Virgin Island då vindarna inte ser bra ut förrens på fredag. Så på fredag lämnar en svensk flotta hamnen här i Road Town. Det blir skoj (att vi är flera båtar, inte själva överseglingen).

Det här inlägget postades i Karibien - Sverige (hem) och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kvar i BVI

  1. GammalGäddan i Dalarna skriver:

    Just ja.. Här är lite ljud, för alla som vill vara där i sinnet… http://www.zbviradio.com/
    Hör ni badbubblor… Beställ en Coladapina (Pina Colada) till mig! 🙂

  2. GammalGäddan i Dalarna skriver:

    Med risk för att era föräldrar daskar mig i ändan nu. Måste jag säga… Att var jag ni, hade jag stannat där på en vit liten strand medans jag nöjd kliade mig under Hawaii skjortan för sedan att smutta lite på min ”Sundowner” och lukta och lyssna på ”det där” som inte finns här i vårt avlånga land fylld av låg konjektur och besprutat frukt… Nää mina två underbara världsomseglande badbubblar. Att ni som jag, kommer att sakna ”Det där” varje dag (Fast det nu har gått 25 år sedan jag kom hem från Afrika där jag bodde under ett år) ÄR HELT SÄKERT! Villa, Volvo och Vovve är inget uppemot ”DET DÄR” Inte änns Falukorv och Rotmos! Jag kommer att sakna att läsa om era äventyr…. Åhh alltså… Snyft.. Ni har varit en frisk fläkt för folk som jag, som varje dag stämplar in och stämplar ur mellan loken här i lokstallet. Fantiserande om hur underbart ni har det just nu. Det är det som är det där i ”Det där”.
    Tack för ”Det där”! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*