Nu är Båten Anna till salu

Nu har vi klivit i land och det är underbart att vara hemma igen. Vår lyckade resa avslutades på det bästa sättet den kunde; Dagen efter det att vi kom hem så gifte vi oss och planerar nu att leva lyckligt i resten av våra dagar.

Vi kommer inte ha råd eller tid att ha vår kära Anna kvar så nu är hon till salu. Om du har följt vår blogg och drömt om att göra samma sak, här kommer världens bästa tillfälle att köpa en trygg och säker båt som är långfärdsutrustad till tänderna för ett överkomligt pris. Fyll med mat och vatten så är hon redo för nya äventyr.

Här är en länkt till vår annons på blocket:

http://www.blocket.se/goteborg/Langfardsutrustad_Fortissimo___Marieholm_33_54933694.htm?ma=1

Vår fina Anna är nu till salu.

Det här inlägget postades i Karibien - Sverige (hem) och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nu är Båten Anna till salu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*