Samma tid, ny plats

Efter mycket om och med och en hel del motoriserande i motvind, motström och dimma har vi äntligen tagit oss igenom Caledoniakanalen genom Scotland. Nu ska vi bara ta tag i den här Nordsjön innan vi kommer hem till Göteborg och Sverige.

Alla som är intresserade är välkomna att komma och ta emot oss på bryggan vid kallbadhuset i Hovås, Göteborg fredagen den 4e juli kl 19. Där blir det mottagning och kramkalas och sedan middag på kallbadhuset restaurang för de som vill följa med. Maten kommer att kosta ca 150 SEK/person som man betalar själv. Om du/ni är sugna på att hänga med på restaurangen så behöver kallbadhuset veta hur många vi blir innan. Detta ordnar vi genom att ni skickar ett mail till Eiliv syster Linn på linn.hagg[at]gmail.com absolut senast måndag (30 juni) med antal personer och eventuell specialkost. (med [at] menar vi @)

Vi ses på fredag!

Det här inlägget postades i Karibien - Sverige (hem) och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Samma tid, ny plats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*