Bay of Biscay

Framme i Camaret Sur Mer. Ett trevligt tillhåll med små barer och kaféer och en halvstor marina. Det är härifrån de flesta korsar Biscaya. Sista hamnen före bukten, det börjar hända saker. Vi är bryggrannar med norska Lucero som vi träffade redan i Den Helder och även med ensamma svenska Tommy i sin stålbåt. Vi väntar alla tålmodigt på att vädret ska vara tillmötesgående och bjussa på de mer nordliga vindarna. När vi inte gömmer oss i båtarna, eller går omkring i byn så hänger vi med Lucero på kvällarna. Tacos och alkohol igår medan det blir film ikväll, det ryktas LOTR. Ettan då hoppas jag. Roy är järnhanden på båten (Vill han gärna tro:)) medan Hanne är järnhanden för småttingarna Leon och Luna. Med på båten är även Marie och Isak som seglar med en bit. Allt som allt är det en väldigt skön sammansättning av människor som alltid är positiva.

Hursomhelst….. Det verkar som högtrycket är på väg. Om allt vill sig väl så är vi på väg över Biscaya på onsdag morgon. Det kommer att ta 3-4 dygn att nå Coruna och det lovade varmare vädret och trevligare vågorna. Gud, vi längtar. Vi hoppas på det bästa.

Hörs snart/ Gustaf

Det här inlägget postades i Sverige - Kap Verde och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bay of Biscay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*