Grenada och 6 pers i besättningen

Vi lämnade Tobago för en ganska tuff segling till Grenada. Nu är vi 6 personer på båten så det är fullknökat! Vi har orginalbesättning + Poffe en fallskärmshoppare från Skåne och två galna danskar som heter Lasse och Henrik. Det är oftast trevligt men, oj, killarna gillar att festa. Jag och Eiliv har börjat känna oss som ett pensionärspar som går och lägger sig när deras kväll börjar 😉

Vi mer eller mindre tvingade iofs danskarna att stanna så att vi skulle ha råd att ligga i den coola marinan här på Grenada. Här har vi duschat i sötvatten för första gången på en månad och i varmvatten för första gången sen madeira vilket är ca tre månader sedan, skönt! Här finns pool och båtar som är lika stora som kungaslottet i Sthlm! Jag har tagit kort på det men internet vill inte låta mig lägga upp dem så vi får se om jag kan lyckas an annan dag…

Vi har även hyrt bil och sett ön en dag, vi badade i vattenfall, snorklade på undervattensstatyer och letade efter apor. Vi har även blivit utfattiga här på ön då vi inhandlat nya batteribank (igen), nytt storskot och en 3 hk utombordsmotor till dingen. Vi hade en fin elmotor som vi fick av min familj men den funkar tyvärr inte så bra om det blåser kraftigt, kändes jobbigt att ge upp på den men det kan ju bli farligt om man blåser ut till havs 🙁 Vi har den ju såklart kvar och kan använda den som extra motor om vi får slut på bensin…

Imorgon drar vi norrut mot Carriacou och vidare till Union Island!

Hälsningar en fullproppad Båten Anna!

Det här inlägget postades i Kap Verde - Panama och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Grenada och 6 pers i besättningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*