Då provar vi igen

Efter att ha åkt taxi runt hela Panama City för att köpa alla saker vi behövde för att sätta på propellern (Volvo Penta hade så klart inga som helst användbara delar i lager) samt en hel dag för att tillverka en ny kil mellan axeln och propeller så är nu åter propellern på plats. Vi ska köpa upp oss på lite nya färskvaror ikväll och sedan sticker vi mot Las Perlas imorgon. Vindarna vidare mot Galapagos ser Fortfarande väldigt veka ut så vi får se när vi kommer iväg vidare dit. Ganska snart hoppas vi…

Nu hoppas vi bara på att propellern ska sitta kvar hela vägen hem till Sverige igen!

Kram kram från oss

Det här inlägget postades i Panama - Nya Zeeland och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Då provar vi igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*