Glad Påsk

Hej allesammans!

Just nu befinner  vi oss vid ön Contadora i Las Perlas. Känns riktigt skönt att vi äntligen har fått lämna ankringen i Panama City. Propellern sitter kvar men tyvärr verkar det som om återmonteringen inte blev helt perfekt då det kommer missljud och vibrationer från den. Misstankarna är att den egentillverkade kilen kanske vart lite tjock. Bara att göra om och göra rätt! =)

Som det ser ut nu så kanske det blåser till lite på tisdag så vi siktar väl på att lätta ankar då tror vi. Idag ska vi fira Påsk med att äta en god lunch på båten och sedan sätta på oss våtdräkterna, cyklop och ta med oss harpungeväret och harpunera lite fisk som kanske kan bli en god middag.

Glad Påsk på er alla så länge!

PS. Vi har förmodligen fixat så att vi kan uppdatera bloggen via satellitelefonen när vi är ute och seglar, så nästa inlägg blir kanske någonstans på väg till Galapagos och kommer förmodligen att handla om att vi önskar oss lite mer vind… DS

Det här inlägget postades i Panama - Nya Zeeland och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*