Äntligen framme!

Sent igår kväll, långt efter det att solen gått ner kom vi äntligen fram till Nya Zeeland. Vi var extremt trötta och väldigt frusna då de sista dagarna var riktigt kalla. Trodde nästan att hamnen skulle vara kantad av is. Så kallt var det. Tydligen låg temperaturen på runt 3 grader celcius. Brrrrrrr!

Hur som helst, även om detta bara var den tredje längsta överfart vi gjort så var det definitivt den absolut jobbigaste. Vi är rörande överens att vi hellre skulle göra om 3000 sjömil mellan Galapagos – Marquesas än att göra samma överfart igen. Men nu är vi som sagt äntligen framme och det känns underbart om än mycket kallare än i Fiji.

Hittills har Nya Zeeland redan bjudit på massor av naturupplevelser. På vägen in såg vi delfiner, pingviner och ja, en jättestor vithaj som låg i ytan och förmodligen hoppades på att vi skulle trilla i som en fin efterrätt efter vad nu den hade stoppat i sig.

En mer detaljerad beskrivning av överfarten kommer så snart vi orkar skriva lite mer. Håll till godo så länge!

Kramar från oss i ett kallt Nya Zeeland!

Det här inlägget postades i Panama - Nya Zeeland och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Äntligen framme!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*