Framme på Mauritsius

Det var några dagar sen vi kom fram, men framme är vi iaf och skönt var det vill jag lova! Vi ligger i en marina, vi har inte gjort många knop sen vi kom fram, vi bara njuter av dusch, god mat en stilla säng och att inte behöva oroa sig för att ankaret ska dragga eller att man behöver upp på nattskift. Överfarten gick bra men med tanke på hur trötta vi varit sen vi kom till Mauristsius så var den ganska utmanande, vi hade alla väldigt svårt att sova mot slutet och när man aldrig får sova ordentligt så bli man till slut lite knäpp =)

Jocke håller på att fila på ett inlägg och Eiliv klipper en film så det kommer nog snart upp något mer här på sidan men jag tänkte att det var kanske dags att meddela att vi inte längre guppar på havet =) Fast på Torsdag morgon är det dags igen… Vi beräknar 2 veckor över till sydafrika och Richards bay…

Det här inlägget postades i Indonesien - Sydafrika och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Framme på Mauritsius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*