Nu kommer vi snart hem…

… och de som är nyfikna på hur en världsomseglare eller dennes båt ser ut i verkligheten är välkommna att komma till Göteborg, Hovås hamn fredag kväll den 4e juli  kl 19 för att ta emot oss till Sverige. Efter allt kramkalas kommer det beroende på vädret att utvecklas till någon form av grillfest eller annan aktivitet. Mer information kommer att komma när datumet närmar sig. Vi längtar!

Det här inlägget postades i Karibien - Sverige (hem) och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nu kommer vi snart hem…

 1. Astrid skriver:

  Lycka till över nordsjön nu. Måtte vindarna vara med er!

 2. Uggla skriver:

  Det kommer bli så fantastiskt kul att få krama om er igen!
  Jag blir rörd och gråter åt minst vartannat inlägg ni har gjort och känner mig typ stolt och blödig på samma gång! Kramar!

 3. Gammal Gäddan i Dalarna skriver:

  Jag har följt er sedan begynnelsen med mast haveri i Vänern o allt…. Så jag känner mig lite klyven känslomässigt… Det är härligt men också lite vemodigt att ni kommer hem! Vad skall jag nu gå och dagdrömma om…? Det är som en otroligt bra bok som nu tar sitt sista kapittel. 🙁 Det hade varit kul att åka ner och hälsa på Båten Anna (Och kanske på er med) Men tyvär är jag ute mellan Bärnsten och Rip Strömmar tills den 6/7 Men jag finns där i tankarna! Välkommen hem Anna och vidhang! 🙂

 4. Ola Carlsson skriver:

  Gött mos! Helt sjukt att ha er hemma igen. Vore kul att komma förbi men jag kommer inte hem förrän 5e eller 6e. Om ni drar norrut sen kanske man ända kan höras nagon kväll typ.

  Hare gött! /Ola & hela besättningen Gorm

 5. Ulf skriver:

  Har varit roligt att följa er resa, nästan hela vägen i alla fall.

 6. Gitta Kreft skriver:

  Ni är helt otroliga! Hoppas sista lilla biten hem till Sverige enbart blir njutfull segling.
  Har följd er seglats sen ni var på väg till Kanarieöarna. Det skall bli roligt att få se sådana hjältar i Göteborg! …och alltid ett handsbredd vatten under kölen…. som man säger på tyska….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*