Nordeney och en ledig dag…

Nu har vi kommit till Nordeney som också ligger i Tyskland. Vi börjar dock närma oss Holland och jag misstänker att vi är där någon gång under morgondagen! Här har vi unnat oss en ledig dag, vilket var välbehövligt!

Jag och Eiliv har tagit oss en lång promenad längs stranden och ”picnickat” i solen! Sen hittade vi ett internetcafé så vi kunde uppdatera bloggen. Tyvärr har vi inga bilder med och nu tar strömmen slut till datorn… Vi sticker vidare senare ikväll med tidvattnet mot holland! Och oj vav häftigt det är med tidvatten…galet!

Höres snart!

Det här inlägget postades i Sverige - Kap Verde och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nordeney och en ledig dag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*